Weekendje weg in een 2CV - Lekker genieten en touren!

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Huur 2cv voor 2 dagen
  • Overnachting en ontbijt
  • Picknickmand (zonder proviand, met koffie en thee) in de 2cv.
  • GPS met routeboek en toeristische informatie (in het Nederlands).
  • Verzekering, onbeperkt aantal kilometers, schoonmaak van de 2cv en eventuele technische assistentie.
  • Eigen risico standaard € 850. 
  • Vertrek is op iedere dag mogelijk, vraag naar de beschikbaarheid.
  • Wij adviseren u om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Prijs: € 149 p.p. op basis van 2 personen 

Extra mogelijkheden

  • Dag verlengen: € 79,- p.p.p.d.
  • Picknickpakketjes voor de eerste dag: € 9,50 p.p.
  • Verlagen eigen risico naar € 350: € 25,-
  • Extra persoon in de eend: € 49,-

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.


De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Romantisch rondreizen

Een weekend met een 2cv is gezellig en romantisch. Samen in de eend over kleine wegen, door mooie landschappen. Deze 2-daagse route leid je door polders, langs plassen en over een aantal pontjes. Je rijdt in een grote boog om de stad Utrecht heen. Je komt door kleine dorpjes in het Gooi, de Vechtstreek, het Groene Hart en de Betuwe. Het bijzondere van dit arrangement is dat je het gebied waarschijlijk kent. Echter waar je normaal gesproken de doorgaande wegen neemt, ontdek je nu hoe mooi het landschap is vanaf kleinere wegen en met lagere snelheden. Het routeboek voorziet je onderweg van toeristische informatie.

Overnachten

Je overnacht in een stijlvol Bed & Breakfast waar je hartelijk wordt ontvangen! Wij maken gebruik van enkele gastvrije kleinschalige accommodaties met meestal een mooie eigenzinnige inrichting

Programma

Je kunt de eend vanaf 9 uur ophalen in Amersfoort. Je krijgt een duidelijke instructie over het rijden met de 2cv van jouw voorkeur. Voor onderweg krijg je een routeboek mee. Zorg zelf voor de broodjes, want je krijgt ook een picknickmand mee. Je overnacht op het platteland van de Alblasserwaard. De 2e dag kun je het routeboek weer volgen en deel je zelf je dag in zoals je dat wilt. Wij verwachten de eend voor 18.00 uur terug.

8.7/10 3 reviews

Reviews van gasten

Jeannette ter Weeme

Met partner

8

We hebben genoten van onze 2 dagen met het eendje. Jammer dat Amersfoort zo op zijn kop ligt met wegwerkzaamheden, waardoor we jullie lastig konden vinden en bijna niet wegkwamen. De route was prachtig; we hadden hierbij wel een tweede overnachting kunnen doen om zo meer tijd te hebben om leuke stadjes en bezienswaardigheden te bekijken. Ontzettend leuke B en B in Gouda, en lieve en warme gastvrouw aldaar!

bert van wijk

Met partner

8

Goed weekendje met een uitstekend bed en breakfast bij de kamer hiernaast in Gouda. Heel attente Sandra die ons bij hun binnen loodste daar er havenfeesten in Gouda waren en straten waren afgesloten. Op de zondag een zware bui die wat lekkage veroorzaakte in de eend. Was wel ff lastig. Ook de echt juiste brandstof te vinden viel niet mee. Maar mijn vrouw die was helemaal in de wolken met 2 dagen rijden in een lelijke eend zoals ze in de volksmond heten. Langs de mooiste plekjes van Nederland. Life is nice!!!

Sonja van den Hout

Met partner

10

Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Het was allemaal goed geregeld de tour en de B&B geweldig. Voor herhaling vatbaar en volgend jaar doen we het weer

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Wij verhuren prachtige 2cv's voor een dagje uit, weekendje weg of bijzondere vakantie of unieke rondreis. Bezoek uw eigen favoriete plekken of vertrek voor een arrangement met een routeboek en toeristische informatie en wij zorgen voor originele overnachtingsplaatsen.

Vestiging Amersfoort

Amersfoort is vanuit het hele land goed bereikbaar en is het ideale vertrekpunt voor een heerlijk dagje toeren. De omgeving is erg mooi. U rijdt zo het Gooi in en de Veluwe of de Betuwe op. Ook voor een weekend weg of een bijzondere vakantie kunt u vanuit Amersfoort vertrekken.

Mogelijkheden

Wij verhuren prachtige 2cv's, Vespa's en Volkswagen Campers voor een dagje uit, weekendje weg of uniek event. Al onze voertuigen zijn uit liefhebberij in uitstekende staat en zien er fantastisch uit. Voertuigen en haar inzittenden zijn goed verzekerd en indien het onwaarschijnlijke gebeurt en er een eend mee stopt is er een medewerker in de buurt voor snelle technische assistentie. In een eend kunnen zonder problemen vier personen plaatsnemen.

Op locatie

Het toeren met een eend is ook mogelijk op loactie hier bij zit inbegrepen : vervoer van de Eenden naar de locatie (met één of twee trailers), programma van maximaal 8 uur, benzine, routekit (Flesje drinken, snoepgoed en chocolate bar) en assistentie van één medewerker van ons.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Leukste weekendjes 2017 informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Leukste weekendjes 2017 en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Leukste weekendjes 2017 maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Leukste weekendjes 2017 kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Leukste weekendjes 2017 krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.