819 resultaten gevonden.

Beoordeling


1925 REVIEWS
Overnachten in Giethoorn - verblijf in een Waterlodge
VANAF 105,-

Overnachten in Giethoorn - verblijf in een Waterlodge

In hartje centrum van het beroemde waterdorp Giethoorn, vindt u ons vakantie aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met onder andere een eetcafé met gezellige overdekte patio, het meer het Bovenwijde voor zwem- of watersport plezier en Nationaal Park Weerribben Wieden binnen handbereik hoef je je hier nooit te vervelen!

VANAF 99,-

The Kik in Concert!

The Kik, Neerlands bekendste Nederbietband uit Tilburg/Rotterdam/Veenendaal werd begin 2011 opgericht en bestaat uit Dave Von Raven, Paul Zoontjes, Arjan Spies en Marcel Groenewegen en Ries Doms. De band is geïnspireerd door grootheden uit de sixties als Beatles en Kinks, waarvan “de sound” goed is terug te horen in hun eigen tracks.

VANAF 89,-

Van Dik Hout in Concert - 2 dagen genieten in een hotel!

Met hun single Stil in mij beleefde deze band uit Noord Holland een explosieve doorbraak in 1995, het nummer werd zelfs in 2002 uitgeroepen tot beste Nederlandstalige single allertijden. Maar de hits van van Dik Hout zijn daarna gewoon blijven komen: Alles of niets en & Meer dan een ander.

VANAF 122,-

Romantiek in de Veluwse bossen met deze 3-daagse aanbieding

Dit prachtige **** Hotel geeft u een heerlijk buitengevoel. De natuur ziet, ruikt en voelt u overal. Het hotel en de omgeving beschikken over alle elementen om u zich thuis te laten voelen. Maak schitterende fiets- en wandeltochten door de natuur en kom in het hotel weer helemaal tot rust.